علی بن مهزیار (ع) یار دیرینه امام زمان

حضرت علی بن مهزیار دورقی اهوازی ( ره ) یکی از کهکشان های علم و معرفت

علی بن مهزیار (ع) یار دیرینه امام زمان

حضرت علی بن مهزیار دورقی اهوازی ( ره ) یکی از کهکشان های علم و معرفت

علی بن مهزیار (ع) یار دیرینه امام زمان
ارائه
تایپ دانشجویی ،پایان نامه و....
طراحی بنر وفلکس و پوستر وکارت ویزیت...
طراحی بولتن گزارشی برای شرکت ها و موسسات و ادارت ....
تلفن سفارش کار
09306049744
09160611096
یا
imanreza1356@gmail.com
طبقه بندی موضوعی
رمز کسب حالات معنوی و کرامات چیست؟

استاد فاطمی نیا در مراسم سالگرد آیت الله العظمی مرعشی نجفی به راز کسب حالات معنوی این عالم فقید اشاره کرد و گفت:آیت الله العظمی مرعشی نجفی با همت عالی که داشت با پای جان برای ترویج مکتب اهل بیت(ع) پیش رفت.
  

رمز کسب حالات معنوی و کرامات چیست؟ به گزارش روضه نیوز ؛بیست و ششمین سالگرد ارتحال آیت‌الله العظمی سید شهاب‌الدین مرعشی نجفی شامگاه پنجشنبه 28 آبان‌ماه سال‌جاری در شهر مقدس قم برگزار شود.بدون عکس

در این مراسم که بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء با تلاوت آیاتی از کلام وحی و مدیحه‌سرایی برادر عاصی در حسینیه آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی برگزار شد، جمعی از فضلا و طلاب حوزه علمیه، نمایندگان بیوت مراجع تقلید، لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، سردار مجتبایی فرمانده نیروی انتظامی استان قم، استاندارقم حضور داشتند.

آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی فقیهی تمام عیار با صدها فضیلت

حجت‌الاسلام والمسلیمن سید عبدالله فاطمی‌نیا، استاد اخلاق حوزه علمیه در این مراسم به ویژگی‌ها و فضائل اخلاقی این عالم فقید پرداخت و بیان کرد: از نظر مقامات علمی آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی یک مرجع تقلید و یک فقیه تمام عیار بود که این یک منسب بسیار مهمی است، اما در کنار این منسب این بزرگوار صدها فضیلت دیگر هم داشتند که باید مورد تأمل و دقت قرار گیرد.

فاطمی‌نیا عنوان کرد: این علوم اهل‌بیت(ع) از طریق روایات به دست ما رسیده که شناخت روایات و کتب و همچنین تحقیق به انتساب آن به مؤلفین آن و شناخت رجل و حدیث‌شناسان امر بسیار مهمی است و هر کدام علمی دارد.

لزوم داشتن اجازه روایت نقل کردن

استاد اخلاق حوزه علمیه به داشتن اجازه روایت برای طلاب علوم دینی که روایات را نقل می‌کند اشاره و اظهار کرد: بعضی‌ها می‌گویند الان کتاب‌ها همه چاپ شده و در دسترس هستند چرا باز صحبت از اجازه روایت می‌شود؟ آیا صرفا این امر یک تشریفات یا تبرک جویی است که از فلان بزرگوار و مجتهد اجازه نقل روایات را بگیریم؟ این افراد باید توجه کنند که اخذ اجازه روایت نقل کردن صرفا یک بُعد تبرک و تیمم نیست این موضوع بحث بسیار مهمی است.

سه ویژگی شخصی که نقل کننده روایات است

فاطمی‌نیا در ادامه گفت: بزرگان به کسی اجازه نقل روایات می‌دهند که آن شخص را احراز کرده باشند که او فردی با تقوا و متقی است بعد این که عربیت او خوب است و همچنین لحن اهل بیت(ع) را می‌شناسد.

فاطمی‌نیا ضمن تأکید بر شناخت لحن اهل‌بیت(ع) توسط ناقلین روایات بیان کرد: اهل‌بیت(ع) یک لحنی دارند و کلماتشان محدود است و کسی که روایات را نقل می‌کند باید با این لحن اهل‌بیت(ع) آشنا باشد، این نسخه‌های خطی و احادیث بعضی‌ها در آن دخالتی کرده‌اند و چیزی را اضافه کرده‌اند پس باید کسی که روایات را نقل می‌کند لحن اهل‌بیت(ع) را بشناسد و بداند که این لحن اهل بیت(ع) است یا کسی آن را به آن اضافه کرده است.

اجازه روایت داشتن آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی

وی به اجازه روایات داشتن آیت‌الله العظمی مرعشی اشاره و بیان کرد: آیت الله العظمی مرعشی اجازه‌های متعددی برای نقل روایات داشتد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود مرعشی فرزند این مرجع تقلید، اجازه‌های روایت را از علمای بزرگ شیعه، اهل تسنن و زیدیه در دو جلد بزرگ چاپ کرده است که این مسئله نشان می‌دهد کسب اجازه روایت، امری تشریفاتی نبوده است، در همین زمان ما نیز اجازه روایت گفتن لازم است و باید یک واحد درسی ایجاد شود که آیا این فرد اهلیت نقل حدیث را دارد، بعضا امروزه بعضی روایاتی را نقل می‌کنند که اصلا چنین روایتی وجود هم ندارد؛ حال یک فقیهی مثل آیت الله مرعشی می آیند و اجازه‌ها را باب و ترویج می‌کند.

استاد اخلاق حوزه تصریح کرد: برخی از دعا مخصوص شیعه است حال چرا باید از چهار تا کانال تلویزیون این دعاها پخش بشود، به خدا قسم نامحرم نمی‌داند این دعا یعنی چه؟ حتی خود ائمه(ع) هم فرموده‌اند تمام حرف‌های ما را پخش نکنید.

کمیت کتابخانه‌ها مهم نیست کیفیت مهم است

فاطمی‌نیا با اشاره به جمع آوری کتب توسط آیت الله مرعشی اظهار کرد: ایشان این کتاب‌ها را که وقف کرده‌اند خودشان نیز آنها را مرور کرده‌اند و این کتابخانه تأسیس شده است،کمیت که مهم نیست که فلان جا چقدر کتاب دارد،کمیت یک حرف بچه گانه است بلکه کیفیت مهم است که کتاب‌هایی همچون تبیان که خط شیخ طوسی پشت آن است را آیت‌الله مرعشی جمع‌آوری کرده است.

وی در ادامه گفت: این چراغی که آیت‌الله العظمی مرعشی‌نجفی روشن کرد توسط فرزندشان حجت‌الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمود مرعشی‌نجفی خاموش نشد و به لطف خدا روشن است و روز به روز هم روشن‌تر می‌شود.

رمز کسب حالات معنوی و کرامات چیست؟

استاد اخلاق حوزه علمیه با مطرح کردن سؤالی که این حالات و کرامات معنوی از کجا پیدا می‌شود؟ عنوان کرد: بزرگانی مثل آیت‌الله مرعشی با داشتن این همه مقامات علمی حال این حالات معنوی را از کجا پیدا کرده‌اند؟ چه کرده‌اند و رمز آن چه بوده است؟

فاطمی‌نیا به رمز رسیدن به این کرامات اشاره و تصریح کرد: دین، دین عقل است، جوانان یادتان نرود ما بعضی از صاحبان کرامات را دیده ایم که فکر می‌کردیم روزی صد رکعت نماز می‌خوانند اما دیدیم این طور نیست، دین دین عقل است به طول رکوع و سجود در این خصوص نگاه نکنید هر چند خوب است اما کفایت نمی‌کند باید دید که آیا آن فرد امین است، بنابراین روایات می‌گوید معارف اسلامی را به کسانی می‌دهند که در ریاضت شرعی همت بالا داشته باشند.

استاد حوزه علمیه در ادامه گفت: آیت‌الله مرعشی نجفی می‌خواهد به هر بهایی که شده برای دین خدمت کند، برای ترویج مکتب اهل‌بیت(ع) تا پای جان هم پیش می‌رود حال اگر همت عالی نداشتید صد رکعت نماز هم بخوانید و عمره بروید کم تأثیر است؛ بی‌همت نماز و کمیلی هم بخواند فقط چند لحظه می‌گوید کمیل خواندم و نازک می‌شود اما سریع تمام می‌شود و غیبت و دروغ گفتنش شروع می‌شود.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۹/۰۱
علیرضا چراغی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی